Društvo

MARIJA BAĆOVIĆ: UPRKOS ŠTETI U NJENOJ KOMPANIJI PORUČUJE – “TREBA POMOĆI BOLNICI MELJINE”

Stovarište kompanije “Nova casa” u Meljinama, nestalo je u trenutku nakon što je priroda pokazala svoju ružniju stranu. Uprkos velikoj materijalnoj šteti Marija Baćović, vlasnica firme, sve stavlja u drugi plan jer je najvažnije da nema ljudskih žrtava. Priču za RHN počinje snažnom porukom.

-Najiskrenije mi je žao što ne mogu da pomognem bolnici Meljine, koja je spasila mog oca i majku! Ti ljudi zaslužuju podršku svih nas, treba konkretno pomoći, od priče nema ništa!

Sve što su stvarali uništeno je, očekuju dolazak komisije za procjenu štete, a potom i savjete iz Opštine šta dalje raditi.

-Mi smo podzakupci stovarišta, skladištili smo naš materijal galone za vodu, kompletnu ambalažu za soda vodu. Uništena nam je komplet ambalaža za diskont pića, mobilijar za plažne barove, vlasništvo mog brata. Uništeni su dispanzeri za Aqua biancu, kompletan praškasti materijal boje i lakovi, stiropor, kao i kompletna prodavnica boja i lakova sa mixerom i tonerom za boju, kompjuteri, kase, sve je uništeno. Dakle, tri prodavnice: boje i lakovi, diskont pića i prostor za skladištenje vode. Isto je i sa dva kombi vozila kojima smo distribuirali našu robu. Sačinjen je zapisnik a moramo predati i molbu kabinetu predsjednika opštine. Nikakva pomoć nam nije obećana dok ne kontaktiram sa nadležnima u opštini, koji će mi pojasniti šta dalje i dati savjet šta je potrebno da preduzmem, kazala je Marija Baćović.

Potpuno je uništen i balon za fudbal, sada već skoro rasčišćen zahvaljujući roditeljima djece koja su tu trenirala koji su pritekli u pomoć vlasnicima.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com