DruštvoIzdvojeno

MARIJA ANDRIĆ: UKUPNO 170 PRIJAVA ŠTETE , 80 NA STAMBENIM I POSLOVNIM OBJEKTIMA

Načelnica Komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Andrić informiše danas da je Call  centru koji je u subotu započeo sa vanrednim dežurstvima u ranim jutarnji časovima, od četiri sata poslije pola noći, do danas na telefon 19800, upućeno sto poziva, a grđani su uglavnom prijavljivali oštećenja koja su u nevremnu nanijeta njihovoj imovini.

-Trenutna cifra po izvršenim kontrolama, nakon što su sačinjeni zapisnici sa fotografijama je 170, a kontrole su obavljane kako po prijavama građana,tako i po službenoj dužnosti, kazala nam je Andrić.
Nakon prvih kontrola tokom kojih su evidentirana oštećenja stambenih i poslovnih objekata, utvrđeno je da ih ima osamdeset, a veliki broj prijavljenih oštećenja se odnosi na putnička i teretna vozila kao i na djelove pomoćnih i privremenih objekata, kaže Andrić.

Građani i dalje mogu da pijavljuju štete na telefon Call centra, štete se i dalje evidnetiraju i sve će biti proslijeđeno na dalji postupak Komisijii za procjenu šteta, kaže Marija Andrić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com