Društvo

MALIŠANI IZ VRTIĆA U BIJELOJ U POSJETI USTANOVAMA KULTURE I MEDIJA

Predškolci JPU „Naša radost“ iz vaspitne jedinice iz Bijele danas su obilazili grad i posjetili neke od institucija. Mališani su imali priliku da čuju zanimljive priče u Gradskoj biblioteci i čitaonici, galeriji „Josip Bepo Benković“ i Radiju Herceg Novi.

U pratnji tri vaspitačice, mališani su bili veoma zadovoljni današnjim izletom koji je inače uobičajen dio vaspitno-obrazovnog rada predškolske ustanove, kazala je vaspitačica Olja Mandić

-U biblioteci smo imali malu predstavu i razgovarali smo na temu jeseni, a djeca su čula i priču o ježu. Fantastično smo primljeni, djeca su razgovarala, oni su im objašnjavali i kao vrhunac, na kraju su dobili članske karte i bili oduševljeni. Podjednako su bili zadovoljni i u galeriji gdje su pogledali postavku trenutne izložbe, veoma znatiželjno razgledali i bili oduševljeni. Radio Herceg Novi nas je zaista divno primio, čuli su nešto sasvim novo, a najveće ushićenje je trenutak kada su pjevali pjesmu „Jesenja sonata“, a potom imali i priliku da sebe čuju kako su otpjevali, priča vaspitačica Mandić.

Crtež  i zahvalnicu uručili su zaposlenima u Komunalno stambenom prduzeću za podršku, razumjevanje i nesebično zalaganje. JPU „Naša radost“ organizovala je prevoz za svoje mališane od Bijele do centra grada.

Nema Komentara

  1. Pokažite nam vaše diplome i škole koje ste završili pa.ćemo da vidimo dali ste dovoljno stručni da prestavlja Hercenovski Turizam.Koliko ja vidim sastali se pekar.zidar,limar i jedan pismeni,i došli na ideju da vode Hercenovski Turističku Organizaciju.Ajte u penziju i pustite omladinu da radi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com