Društvo

MALIŠANI IZ VRTIĆA „NAŠA RADOST“ U POSJETI OPŠTINI HERCEG NOVI

Salu Skupštine opštine Herceg Novi danas je ispunio žamor i smijeh mališana iz vrtića „Naša radost“. Njih tridesetak ugostili su predsjednik Opštine Stevan Katić, predsjednik Skupštine opštine dr Miloš Bigović, potpredsjednik Miloš Konjević i sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo.

Djeca su ispunila odborničke klupe i radoznalo slušala objašnjenje Predsjednika o tome šta je posao Opštine  i ljudi koji je vode.

Pale su čak i neke odluke  –  na predlog predsjednika Skupštine Miloša Bigovića mališani su se saglasili da treba da slušaju roditelje i vaspitače, jedu zdravo, redovno peru zube, igraju se što više, ne govore ružne riječi, vole i čuvaju jedni druge.

Zahvalivši se lokalnoj upravi na izdvojenom vremenu i ugodnom prijemu, vaspitačice su istakle da se djeca posebno raduju ovakvim danima i da su veoma srećni što Opština uvijek izađe u susret njihovim molbama.

One su u ime srednje grupe vrtića sa Tople, koju čine Novljanke i Novljani od četiri i pet godina, postavile pitanje da li će naš grad dobiti neka nova igrališta. Aplauzom su pozdravili odgovor potpredsjednika Konjevića, da predstoji izgradnja sportskog terena na Toploj iznad vrtića, kao i igrališta u Ulici Mića Vavića i na Gomili.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com