DruštvoIzdvojeno

MALIŠANI IZ DJEČIJEG DOMA “MLADOST” U AVANTURISTIČKOM PARKU NA VRBANJU

Jedan od najmodernijih u regionu, Avanturistički park na Vrbanju, koji je dio Agencije za zašitu i razvoj Orjena, ugostio je ovog ljeta brojne posjetioce iz Novog,  gradova  Boke i Crne Gore, gostiju iz regiona ali i Evrope. Bilo je posjeta koje su bile zanimljive, važne, izuzetno brojne, međutim jedna je sve nadmašila a nesporno je među  najdražima,  kaže rukovodilac parka  Miroslav Bobo Milanović.

Park je juče posjetila grupa od 25 mališana iz Dječijeg doma Mladost u Bijeloj. Tako je na  zadovoljstvo  svih nastavljena i proširena saradnja sa ovom izuzetnom ustanovom  koja je  održavana  i dok je realizovan festival „Male skale“  i svih ovih godina kroz akcije  poput  „Torte za osmijeh“ koju  redovno podržavaju članovi   klape „Stari kapetan“, podsjeća naš sagovornik.

Utisci  nakon cjelodnevnog druženja  organizatora i  dragih posjetilaca iz Bijele su odlični. Osim zabave i rekreacije mališanima je posebno prijalo druženje sa  maskotom parka – mladim psom šarplanincem Lakijem. Sreću zbog susreta najbolje su kazivali osmjesi djece iz Bijele, koji su iz parka ispraćeni s najboljim željama. Oni su imali jednu: da uskoro ponovo dođu.

Podsjetićemo, u Avanturističkom parku je  nakon zimskog perioda obavljena  sanacija staza, poligona, neophodno čišćenje  bukove šume.  Park je opremljen dodatnom opremom i  klupama  a angažovano je više radnika.

U planu ostaje proširivanje  dijelova puta do sve atraktivnijeg parka  koji je i dobrom posjetom prvog radnog ljeta potvrdio opravdanost ali i status objekta kojim se na pravi način promoviše novsko zaleđe.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com