Sport

MALIŠANI IZ DJEČIJEG DOMA MLADOST NA KOŠARKAŠKOM KAMPU U KOLAŠINU

Treću godinu za redom, Elektroprivreda Crne Gore omogučava djeci iz JU Dječji dom “Mladost” iz Bijele, da učestvuju na košarkaški kamp u Kolašinu. Njih 12 će ove godine učiti koparkaške korake i usavršavati se po programu košarkaškog kampa, koji organizuju naši proslavljeni košarkaši Savo Đikanović i Vlado Šćepanović.

-Iskoristio bih priliku da se u ime svih zaposlenih i posebno u ime djece zahvalim EPCG na jednom prelijepom gestu. Prvi put kada smo učestvovali na kampu djeca su bila dosta skeptična, da li će dobro odraditi sve zadatke, imali su neku svoju sigurnu zonu i neki gard prema tome. Došli smo u skoro istoj ekipi i tada, odradili smo kamp i vratili se sa prelijepim osjećanjima i utiscima. Kada smo saznali da će opet ići u kamp svi u Domu su počeli da uče da popravljaju ocjene, kako bi zaslužili da dođu opet u Kolašin. Svaki vid donacije ovoj djeci je dragocjen, ali su najdragocjenije donacije zahvaljujući kojima djeca stiču nova poznanstva. Ovo je bio pun pogodak, upoznaće nove drugare, velike košarkaše, sve to će im mnogo značiti, rekao je vaspitač u Dječjem domu “Mladost”, Drago Samardžić, a prenosi Analitika.

Naš proslavljeni košarkaš, Vlado Šćepanović, zahvalio se EPCG na izuzetnoj saradnji i na vrijednoj donaciji.

– Ovo je jedna mnogo lijepa i ozbiljna priča kada su u pitanju štićenici Dječjeg doma “Mladost”. Njima je jako značajno što su dio ovog kampa, prošli put su bili oduševljeni i prezadovoljni. Veoma je bitno da se što više socijalizuju i da se druže sa ostalom djecom. Za sedam dana dobijaju životno iskustvo koje će im mnogo značiti, rekao je Šćepanović.

IV internacionalni košarkaški kamp u Kolašinu počeo je 27. juna, a trajaće u tri smjene do 15. jula.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com