Turizam

“MAGIČNI ZRENJANIN” PREDSTAVLJEN NA TRGU NIKOLE ĐURKOVIĆA

Nastupom mađioničara i iluzioniste Harija Magnusa, KUD „Pionir“ i pjesmama iz Srbije i Banta danas je na Trgu Nikole Đurkovića predstavljen „Magični Zrenjanin“. U ovog gradu organizuju brojne događaje, a sa ponosom su danas predstavili i 34. Dane piva koji za sedam dana okupe preko pola miliona posjetilaca.
Direktor Turističke organizacije Zrenjanina Zoran Ljubotina istakao je da su zaista presrećni što su predstavili Magični Zrenjanin u prelijepom Herceg Novom:
– Nadamo se da ćemo bar dio ovog gostoprimstva vrati jednim dijelom. Zahvaljujem se domaćinima i ponosan sam na učesnike koji su donijeli „Magični Zrenjanin“ u Herceg Novi. Zaista je prelijepo sve ono što smo doživjeli u Herceg Novom, najljepše utiske nosimo.
Grad Zrenjanin ima mnogo toga da ponudi , ali kako je istako Ljubotina ono na šta su posebno ponosni su 34.godine Dani piva koji za sedam dana okupe pola milona posjetilaca.
– Želimo ove godine da budete dio našeg spetakla, srdačno ćemo vas dočekati i jedva čekao da se družimo tim povodom.
Sardnja gradova Herceg Novog i Zrenjanin traje jako dugo, a tokom posjete Karavana mimoze ovom gradu obnovljena je saradnja i dogovoren nastup na Prazniku mimoze, kazao je menadžer TO HN Dalibor Vuković
– Nažalost, nismo uspjeli da ih uvrstimo u Praznik mimoze jer je program već bio definisan, ali smo našli prostora da se oni danas predstave i izvedu perfomans, objasnio je Vuković i dodao da je ovo uvod u dugoročnu saradnju.
Gradska turistička organizacija će u avgustu učestvovati na Danima piva, najavio je Vuković:
– Predstavićemose u formatu koji ćemo naknadno da dogovorimo. Iskoristićemo njihovu visoku turističku frekvenciju za promociju našeg turističkog proizvoda.
Posjetiocima na Trgu ponuđeni su Zrenjanisko pivo i makovnjača.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com