Izbori 2017.IzdvojenoPolitika

LOKALNI IZBORI 2017: U PONOĆ POČINJE PREDIZBORNA TIŠINA

U ponoć počinje  izborna tišina, uoči lokalnih izbora zakazanih za nedjelju 7.maja. Za 34 odbornička mjesta u lokalnom parlamentu  učestvovaće  12 lista, političkih partija, koalicija i grupa gra￰đana. Pravo glasa ima 24.927 građ￰ana.
U izbornoj trci učestvuju: Bokeljski demokratski savez, Novska lista, Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Demos, Građ￰anska lista za Herceg Novi – Mišo Škobalj, Crnogorska, Demokrate, Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Gra￰đanska grupa Izbor za Novi – DA, Koalicija Socijaldemokratska partija – URA.
Gra￰đani  će moći da glasaju na 51 biračkom mjestu u opštini. Ministarstvo unutrašnjih poslova uspostavilo je kol centar, na jedinstvenom broju 19820, uoči izbora u Herceg Novom.
“Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum ro￰đenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građ￰anin će od operatera dobiti informacije o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa”, saopšteno je iz MUP-a.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com