Izbori 2017.Politika

LOKALNI IZBORI 2017: PORUKE NAKOG GLASANJA NOSILACA POJEDINIH IZBORNIH LISTI

Nakon što su na svojim biračkim mjestima  obavili glasanje zabilježili smo izjave pojedinih nosilaca izbornih listi na lokalnim izborima 2017.

Petar Porobić: DPS: Vjerujem da će sve proteći u redu i da ćesvi  doprinjeti regularnosti izbora.

Milan Lakićević: Crnogorska

-Ja sam danas srećan čovjek. Sa mnom je moja porodica. Moj sin i moja snaha su došli iz Holandije da me podrže i da glasaju. Mi smo uvijek u životu zajedno, skupa radimo, skupa se dogovaramo, skupa pobjeđujemo. “

Dušan Radović: Izbor – Novi DA

Vjerujem u Herceg Novi i zbog potencijala ovog grada i cijele Opštine vratio sam se u Herceg Novi. Znam da će Novljani svojim glasom pokazati da vole svoj Herceg Novi i svoju djecu, kojoj je mjesto u našem Novom!

Simonida Kordić: DF

-Nadam se da će izborni dan proteći mirno i da će građani moći slobodno da iskažu svoju volju, uprkos snažnoj represiji režima, posebno prema DF,  tokom predizborne kampanje, a koja  je izazvala  samo kontraefekat. Vjerujem u hrabrost građana da se izjasne.

Dragan Šimrak:  SDP-URA -VAZDA

-Danas je praznik demokratije u svakom društvu koje teži da bude prosperitetno. Pozivam sve moje drage sugrađane, da slobodno i bez straha izaberu one koji ih neće varati i prodati. Našem gradu poslije tmurnog perioda treba danas konačno da svane. Danas je dan kad se građani pitaju i zbog toga vas pozivam da konačno uzmemo stvari u novske ruke.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2017/05/Djurovic-1.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Foto: Ž. Ilić

Danijela Đurović: SNP Herceg Novi magistar Danijela Đurović – Ustani i pobijedi, samo za Novi!

-Herceg Novi je grad koji zaslužuje domaćinsko upravljanje i kvalitetan odnos prema svim građanima. Današnji izbori u prvom redu treba da proteknu u demokratskoj i dostojanstvenoj atmosferi za dobro svih nas.

 

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2017/05/tanja-fanfani-glasanje.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Tatjana Fanfani, socijaldemokrate, Ivan Brajović -Doslijedno za Herceg Novi.

-Atmosfera u našem štabu je vrlo pozitivna, svi smo relativno zadovoljni. Nadamo se uspijehu. Spremni smo da radimo u interesu gradea o doprinesemo njegovom boljem sutra.

 

Stevan Lepetić – Bokeljski demokratski savez

Izborni dan u Herceg Novom je protekao u redu. Drago nam je što su građani Herceg Novog imali dva dana da se malo odmore od svega, pogotovo imajući u vidu intenzivnu kampanju koju su prije svega sprovodile partije sa centralama u Podgorici, a koja je u pojedinim trenucima bila i pomalo agresivna. Pretpostavljam da građani nisu bili oduševljeni kada bi im u vrijeme popodnevnog odmora, između 15:00 i 17:00 sati pozvonili na vrata… Mi smo pokušali da ponudimo drugačiji koncept, a imajući u vidu da smo jedina lista koja u nazivu nosi odrednicu Boke, naša ideja je da upravo Boku učinimo modernom i prosperitetnom.

 

Nema Komentara

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com