Izbori 2017.Politika

LOKALNI IZBORI 2017: IZJAVA ALEKSANDRA ACA ŠKOBALJA, NOSIOCA GRAĐANSKE LISTE ZA HERCEG NOVI – MIŠO ŠKOBALJ

Aleksandar Aco Škobalj, nosilac  Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj, uputio je javnosti slijedeću izjavu:
Poštovani sugrađani,
ja nisam od velikih riječi, a vjerujem da ste i vi možda malo ljuti zbog ove buke koja je poslednjih dana zadesila Novi i obećanja kojima vas bombarduju sa svih strana a već ste mnogo puta prevareni. Vjerujem i da ste ljuti jer su vam proteklih dana i sedmica na vrata dolazili nepoznati ljudi, ulazili u vaše kuće i tražili vaše potpise.
Glasali ste već mnogo puta do sada, a ništa se nije promijenilo. Herceg Novi je još siromašniji, i mi zajedno sa njim. Izgubili smo mnogo godina. Svaki čovjek koji izgubi jedan dan, treba da razmisli zašto ga je izgubio i kako, a kamoli godine.
Izbori u Herceg Novom su za par dana. Imate pravo, ali i veliku odgovornost da birate i da ovoga puta izaberete prave. Vjerujem da ćemo riješiti pitanje puteva i vode za grad i naša sela, pitanje autobuske stanice i šetališta, očistićemo, okrečićemo, ozelenićemo, počećemo da rješavamo i teško pitanje bolnice u Meljinama, da popravljamo i gradimo ono što su prije nas srušili. Radićemo 24 sata dnevno da bi stvorili nova radna mjesta za mlade Novljane.
Dragi Novljani, živjeli ste bolje prije 30 godina. Svaka država, svaki grad i narod teži da ide naprijed, da stvara bolji život za sebe i svoju djecu. Herceg Novi poslednjih 25 godina ide trčećim korakom unazad.
Ja nisam političar. Ovo nije politika. Ovo je borba za budućnost naše djece. Borba za ekonomsko, duhovno i moralno ozdravljenje Novoga.
Nisam od velikih riječi, ali sam vaspitavan i trudim se da budem čovjek od riječi. Založio sam svoje ime u ovu borbu jer je to najvrednije što imam, i tražim vašu podršku. Ako je dobijem, obećavam da ćemo mnogo raditi i uz Božju pomoć podići ovaj grad na noge. U nedjelju, zaokružite, ne za sebe, nego za našu djecu.
Broj 6, poručio je Aleksandar Aco Škobalj.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com