Izbori 2017.Politika

POLITIČKI MARKETING: LOKALNI IZBORI 2017: DUŠAN RADOVIĆ:U POLITIKU SAM UŠAO  IZ INTERESA, DA POSTAVIM NOVI NA MJESTO KOJE MU PRIPADA

Na izjavu predsjednika Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, datu sinoć na tribini u Institutu Igalo i poruku  „građanskoj listi ,,Izbor“ da bi bilo dobro  da i oni ućute“,  danas odgovara Dušan Radović, noslilac liste Izbor – Novi DA.

DA, gospodine Đukanoviću, ja sam ušao u politiku iz interesa. Interesa Novljanina koji već trideset godina uspješno posluje u inostranstvu na vrlo zahtjevnom međunarodnom tržištu, a kad  god sam dolazio u moj Herceg Novi bio sam razočaran načinom vođenja grada od strane političkih stranaka. Ušao sam u politiku iz interesa da tada, prije dvije godine, moji najbliži, rođaci, komšije, prijatelji, školski drugovi, žive život kakav zaslužuju. DA  se moja djeca vrate u Herceg Novi, da žive u svom gradu,  ne kao ja – u pečalbi.

Naš grad Herceg Novi ima najveće potencijale u regionu. Najljepšu vegetaciju u bivšoj Jugoslaviji, najbolji zdravstevni centar – Instiut Dr Simo Milošević Igalo u ovom dijelu Evrope, planinu Orjen koji ima nevjerovatne  potencijale za razvoj zimskog i ljetnjeg turizma, poluostrvo Lušticu, po mnogima najbolje mjesto na Mediteranu za razvoj elitnog turizma. Na Luštici opština Herceg Novi u vlasništvu ima 22 miliona kvadrata zemlje i 25 kilometara obale i već 6 potencijalnih investiora koji su poslali pismo o namjerama Vladi Crne Gore za investiciju u naš projektat Porto Bono.

IZBOR za Novi DA, je Herceg Novi u malom. Okupio je veći broj  ljudi građanske svijesti, da svojim znanjim, poslovnim iskustvom pokrenu ubrzani razvoj Herceg Novog. Da se konačno zaustavi pad Herceg Novog nestručnim vođenjem političkih stranaka koje su se bavile političkim „višim“ temama, a ne razvojem Herceg Novog. Cilj nam je da iskoristimo to što je Herceg Novi  granična opština. To nam daje ogromne potencijale za obezbjeđenje sredstava iz fondova Evropske unije.  Razvoj zimskog, sportskog, rekreativnog, ekološkog turizma brzo će biti obezbijeđen iz tih i drugih sredstava.

Gospodine Đukanoviću, rekli ste i nama sinoć da ućutimo. Ne znam zašto? Zar mi nemamo pravo kao i svako drugi u demokratskim zemljama da govorimo.

DA li vam smeta ono što sam rekao? Činjenice su to, ništa više, navedeno je u reagovanju Dušana Radovića.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com