IzdvojenoSport

LJUBAV PREMA ZVEZDI JE BOLEST KOJA NEMA LIJEKA

Utakmica Lige šampiona Crvena zvezda – Napoli očekivala se sa velikim nestrpljenjem, puno emocija i nade da će istorija biti ponovljena i Zvezda zasijati u punom sjaju. Rijeka navijača prilazila je Marakani satima prije početka, a među njima i preko 500 Delija iz Herceg Novog, što je za sada rekordan broj.

Na stadionu „Rajko Mitić“ sjajna atmosfera i koreografija posebno osmišljena za novi evropski nastup beogradskog kluba i ono što je najbitnije – srce crveno-belo. Ni ovog puta nije izostala zastava Herceg Novog na tribinama stadiona koji je bio ispunjen do poslednjeg mjesta.

Među Novljanima je bio i vjerni navijač, jedan od vođa Delija u Herceg Novom, Miloš Konjević.

-Odlična atmosfera, dobar je i rezultat – prvi bod u Ligi šampiona. Idemo dalje, slijedi utakmica protiv Paris Saint-Germaina, a uz borbenost je potrebno i malo sportske sreće. Za očekivati je da se sa Napolijem borimo za treće mjesto. Napoli vrijedi 500 miliona eura, da ne govorimo o Liverpulu ili Paris Saint-Germaina koji vrijede po 700 – 800 miliona. Zvezda ove godine ima vrijednost ekipe oko 40 miliona ali nadamo se borbi za treće mjesto sa Napolijem i to bi bio veliki uspjeh za ovu generaciju. Zaista je ogroman uspjeh i ulazak u Ligu šampiona, a poslije šta Bog da, kazao je Konjević.

Fudbal je spona koja povezuje Zvezdu i Igalo pa će, kako je rekao Konjević, dosadašnja saradnja dva kluba biti podignuta na viši nivo u narednom periodu, čemu će i on, sa pozicije potpredsjednika Opštine Herceg Novi, dati doprinos.

LJUBAV PREMA ZVEZDI JE BOLEST KOJA NEMA LIJEKA

Godinama unazad, tačnije od 1992. godine kada je prvi put bio na Marakani, ljubav prema Zvezdi jača.

-Ljubav prema Zvezdi je bolest kojoj nema lijeka. Novi je zvezdaški grad, ovdje se živi za Zvezdu, a to potvrđuje i činjenica da je bilo preko 500 naših sugrađana na utakmici. Vole je i u regionu i za nas ne postoje granice. Ona je brend i ime, a zadnjih nekoliko godina, od dolaska Zvezdana Terzića klub se stabilizovao, vraćena su ogromna dugovanja i mislim da će u budućnosti Zvezda biti jedan ozbiljan evropski klub. Svake godine se vidi napredak, prošle su igrali Ligu Evrope, ove Ligu šampiona, a naredne, sa još nekim pojačanjima, može ozbiljnije igrati evropski fudbal, kazao je Miloš Konjević.

Nema Komentara

 1. Evala!

  Večerašnja predstava u ZKM u
  izmamila mi je
  i suze i smijeh.
  Odlični glumci, odličan tekst.
  Bravo! ČESTITAM!
  Na žalost,
  istu realnost živimo

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com