Društvo

LJETO2018: SERVISNE INFORMACIJE

U južnim i centralnim predjelima pretežno ili djelimično sunčano i uglavnom suvo vrijeme. Na sjeveru promjenljivo oblačno, od sredine dana mjestimično slaba kiša, a ponegdje i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 21 do 35 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima, i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Dodatan oprez je neophodan na dionicama duž klisura i usjeka zbog moguće pojave sitnijih odrona. Vozačima se savjetuje da voze oprezno, uz poštovanje pravila saobraćaja i uslova za vožnju. Na putevima na kojima su u toku radovi izmijenjen je režim vožnje.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano pet letova. „Air Serbia“ u 8:35, 15:20 i u 21:55, a „Montenegro Airlines“ u 8:50 i u 17:30. Sa tivatskog aerodroma je planirano šest letova. „Montenegro Airlines“ u 8:15, 16:50 i u 19:20, a „Air Serbia“ u 11:50, 15:20 i u 18:40.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Noćno vozovi iz Srbije kasne po sat vremena. Brzi beogradski će na Željezničku stanicu u Baru stići u 10:00, a subotički u 11:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su u 8:20 i u 19:00 sati, a za Suboticu u 16:50.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Autobuski saobraćaj odvija se uz povećane gužve, i kašnjenja u dolascima. Jutros su u naš grad stigli „Jadran ekspres“ iz Bijeljine, „Neobas“ iz Banja Luke“, „Kompas“ iz Sarajeva, a za njima i autobusi iz Leskovca, Obrenovca, Niša, Požarevca, Novog Sada, Beograda, Lazarevca… Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Royal travel“ za Dubrovnik i Split, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na međugradskim linijama.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja izabrani ljekari za djecu i za odrasle danas dežuraju od 7:00 do 21:00 sat. Ambulante u Igalu i Bijeloj nedeljom ne rade.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com