DRUŠTVO

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali lokalno i kiša ili pljusak sa grmljavinom. Više izgleda za padavine u sjevernim i zapadnim predjelima. Vjetar prijepodne u sjevernim, a krajem dana i tokom noći i u ostalim predjelima, umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 30 stepeni.

AERODROM TIVAT
Crnogorski aerodromi Podgorica i Tivat rangirani su na 166, odnosno 175. mjestu, pokazuju podaci Međunarodnog savjeta aerodroma. To potvrđuje i više desetina rotacija na dnevnoj bazi. Danas iz Tivta 32. Od jutarnjih najavljujemo za Moskvu, Kijev, Varšavu, Viljnus, Poznanj. Osim Montenegro Airlinesa tu su i low cost kompanije : Get Jet, Aeroflot,Ural Airlines, Enter Air.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Očekivano vrijeme dolaska brzog voza iz Beograda u Bar, prema najavama dežurnih dispečera je oko 9:15h, kasniće 60 minuta. Lokali saobraćaju na vrijeme.

GRANIČNI PRELAZI
Na graničnim prelazima u herceg Novom juče je registrovano 16.595 putnika, 4.240 putnika i 11 plovila. Jedna je osoba spriječena u namjeri da nezakonito uđe u zemlju, jedna da izađe a dvije su otkrivene po potjernici Interpola.

STANJE NA PUTEVIMA
U većem dijelu zemlje saobraćaj se odvija nesmetano. Izuzetak su pojedine dionise u višim predjelima predjelima, smanjena je viljivost mjestimično.  Na magistralnom putu m-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta, obustave nisu duže od 10 minuta. Intenzitet je umjeren do pojačan na većini puteva u Crnoj Gori. Oprezno i srećan put!

RADOVI NA ELEKTRO- MREŽI TRAJU:
Bez struje će do 14h biti potrošači  u zaleđu , do 13h Mojdež i Kulinovići. Radovie izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, navode iz Službe za korporativne kominikacije – CEDIS-a.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com