DRUŠTVO

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA VREMENA

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali mjestimično i kiša ili pljusak sa grmljavinom. Najviša dnevna temperatura vazduha do 30 stepeni.

AERODROM TIVAT

Danas 21 let. Za Moskvu 10. Poletjeli su  avioni  za Beograd i Minsk, dok je za Kiev u 10:00h.

BARSKA PLOVIDBA

Feribot „Dubrovnik“ će iz Bara za Bari prema planu koji je objavljen na sajtu Montenegrolines, krenuti u 21h.Naredni polazak je sledeće srijede.

GRANIČNI  PRELAZI

Juče je registrovano 16.832 putnika, vozila 4.282 a plovila 10, prema podacima iz sektora Granične policije jug. Izdali su dva prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

STANJE NA PUTEVIMA

Na putevima u Crnoj Gori saobraća se bez vanrednih obustava ili ograničenja, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i vozačima savjetovali opreznu vožnju zbog mogućih nestabilnih vremenskih prilika. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je da se vožnja prilagodi uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji. Izuzev na graničnim prelazima prema Albaniji, Božaj i Sukobin, jutros nema gužvi. Više na amscg.org. Srćan put!

CEDIS:RADOVI NA MODERNIZACIJI MREŽE

Redukcija u elektro-snadbijevanju će biti i danas. Do 14 sati za područja:  Kameno, Žlijebi i Ubla. Od 8 do 13 sati – Mojdež i selo Kulinovići. Od 11 do 14 sati: područje Luštice.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com