Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, krajem dana i tokom noći, na jugu, ponegdje pojačan, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 31 stepen.

AUTOBUSKI PREVOZ
Po redu vožnje ranije jutros stigli su autobusi iz Banja Luke i Skoplja. Nastupilo je postsezonsko zatišje, većina linja na kojima saobraćaju ka i iz gradova okruženja tokom “špica” sezone više nisu aktuelne.  Za Beograd i Sarajevo i jutros realizovani polasci, međugradski saobraćaj je redovan.

AERODROM TIVAT
Došlo je i do redukcije u letovima iz Tivta, Danas ih je 25. Prvi jutarnji su letovi Montenegro Airlinesa za Beograd, Lajpcig i Moskvu do 8:10h. Zatim za Minsk, Moskvu i Helsinki. Air Srbia će u 18:40 za Beograd, čime će biti zaokružen plan za danas, s obzirom da još uvijek ne postoji mogućnost noćnih letova iz Boke.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Brzi voz iz Beograda kasniće jutros 40-tak minuta, u Baru će biti u 8:50h.

GRANIČNI PRELAZI
Na graničnim prelazima u našoj opštini je registrovano 17.204 putnika, vozila 4.109 a plovila 18. registrovana je jedna osoba po potjernici Interpola, saopštavaju iz Regionalnog centra Granične policije –jug.

STANJE NA PUTEVIMA
U većem dijelu zemlje saobraćaj se odvija nesmetano. Izuzetak su pojedine dionice na sjeveru gdje je smanjena vidljivost. Na putu Vilusi-Niksić lokalitet Trubjela do 16.septembra važiće izmjenjen režima vožnje od 8-18:00h zbog radova. Intenzitet je umjeren do pojačan na većini puteva u zemlji. Info telefon 19807. Srećan put!

RADOVE NA MODERNIZACIJI MREŽE DANAS I NAREDNIH DANA, NAJAVLJUJU IZ
CEDIS-A.
Struju neće imati do 14h potrošači na Kamenom, Mokrinama, Kruševicama,Vrbanju, Žlijebima, Ublima, a do 13 sati: Mojdež i Kulinovići .Sutra, 11.septembra redukcija će biti od 7 do 14 sati za područja:  Kameno, Žlijebi i Ubla. Od 8 do 13 sati – Mojdež i selo Kulinovići. Od 11 do 14 sati: područje Luštice.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com