Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla a kasno tokom noći ponegdje uz promjenljivu oblačnost uslovi za kišu ili kratkotrajan pljusak. Vjetar povremeno umjeren, u jutarnjim i noćnim satima ponegdje pojačan, uglavnom sjevernih smjerova.Najviša dnevna temperatura vazduha 26 do 38 stepeni.

CEDIS

Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez struje ostati potrošači Mokrina, Kruševica i Vrbanja  od 05:30 do 09 sati a od 11 do 12 sati, potrošači Bijele i Kamenara.

AUTOBUSKA STANICA

Stigli su autobusi iz Banja Luke,  Modriče, Skoplja, Čačka, Sremske Mitrovice,  sa Pala. Očekuju putnike iz Niša, Beograda, Novog Sada, Subotice… Polasci iz našeg grada realizuju se po redu vožnje, bez kašnjenja.  Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Sa tivatskog aerodroma danas su planirana 33 leta. Najveći broj je ka Moskvi  devet, potom ka Beogradu šest. Prvi polazak ka Beogradu realizovan je u 8: 30, a naredni su u 11:50, 15:10, 16:50, 18:40 i 19:20 sati.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz  Beograda  u Baru  očekuju u  8:55 sati.

AMSCG

Intenzitet saobraćaja  je umjeren do pojačan,  a vozace ocekuju povoljni uslovi za vožnju. Na dionicama gdje se izvode radovi,  važi izmjenjen režim saobraćaja zbog cega je pored pažljivije voznje neophodno i postovanje saobraćajne signalizacije.

GRANIČNI PRELAZ

Tokom prethodnog dana na graničnim prelazima u herceg novom registrovana su  14.842 putnika, 3.863 vozila i 14 plovila.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com