Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA VREMENA

Vedro, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Poslijepodne postoje manji izgledi za lokalnu kišu ili grmljavinu. Najviša dnevna temperatura do 35 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ

Dva Lastina autobusa , zatim Kompas iz Sarajeva, Gaga iz Čačka, Galeb iz Skoplja, Sirmium iz Valjeva stigli su na vrijeme. Gužve polako jenjavaju mada ne još uvijek u značajnijem obimu, do 1.septembra će saobraćati većina sezonskih linija, kao i prethodnih godina. U gradskoj autobuskoj stanici rade do ponoći a možete ih kontaktirati putem telefona, broj 321 225.

AERODROM TIVAT

Iz Tivta danas 42 leta. Za Moskvu 14. Aerodrom u Tivtu bilježi rekord, očekujući u septembru milionitog putnika. Od januara do kraja jula kroz terminalnu zgradu aerodroma Tivat prošlo je nešto više od 606.000 putnika. Zanimljivo je da na mali tivatski aerodrom slijeće 45 avio-kompanija koje pokrivaju 42 destinacije, interesovanje i dalje raste.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Jutro u nizu u kome kasni voz iz Beograda, ovog puta 60 minuta. Biće u Baru u 9:10h. Lokali saobraćaju po redu vožnje.

STANJE NA PUTEVIMA

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su savjetovali vozače da vožnju prilagode uslovima na putu.

Ima gužvi na graničnim prelazima ka Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Albaniji kako na ulazu tako i na izlazu iz Crne Gore, veća frekvencija najavljena je tokom dana. Oprezno za volanom, srećan put !

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com