Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Ovaj 22.dan avgusta biće sunčan i veoma topao.Vjetar će biti uglavnom, slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, a na primorju tokom dana zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od 10 do 25, a najviša dnevna od 25 do 37 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ
Za sada su stigli putnici iz Leskovca –Kanisom, Banja Luke –u pitanju je prevoznik Golubić, zatim Kragujexpresom iz Kragujevca, Beograda i Sarajeva Božurovim autobusima, po redu vožnje. Većina  će stići prema najavama, što se tiče gradova okruženja, do 10:30. Broj telefona za informacije je 321 225.

ERODROM TIVAT
Iz Boke svakodnevno u “špicu” sezone bude i više od 30 letova,danas 36. Mi izdvajamo ponudu u sezoni odmora koju možete iskoristiti bukingom posredstvom nacionalne aviokompanije: iz Tivta za Hanover karta košta 185,29 ,Lajpcig 186,05 London 211,87 ,Minhen 181,15 St. Peterburg 334,71. Više na montenegroairlines.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Prema najavama iz Željezničkog prevoza Crne Gore, očekivano vrijeme dolaska brzog voza iz Beograda u Bar je oko 9:15 časova, što je u odnosu na utvrđeno vrijeme , sa zakašnjenjem od 65 minuta. Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje.

BARSKA PLOVIDBA
Feribot riječke “Jadrolinije” u 22 sata polazi iz Bara za Bari, tokom ovog mjeseca najavljena su još dva polaska 26. i 29.u isto vrijeme. U septembru još 2. i 5. a potom jednom sedmično što je standard za vansezonski period.

GRACIANA : PET POLAZAKA HERCEG NOVI –TIVAT –HERCEG NOVI
Za one koji bi da izbjegnu gužvu Jadranskom magistralom podsjećanje: Brod “Graciana” iz Herceg Novog ka Tivtu kreće u devet sati i 15 minuta, 12 sati i 45 minuta, 16 sati i 15 minuta, 19 sati i 45 minuta i  23 sata i 15 minuta. Karta u jednom pravcu košta 4 eura, a ukoliko trend početnog interesovanja bude nastavljen ova dobra ideja će zaživjeti, prema planu i tokom zimskih mjeseci.

STANJE NA PUTEVIMA
U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni su savjetovali vozače da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta. Oprezno za volanom, srečan put!

CEDIS: ZALEĐE VIŠE SATI BEZ STRUJE
U Herceg Novom, od 7 do 15 sati, bez struje potrišači u naseljima Kameno, Žlijebi i Ubla. Radove izvode u cilju kvalitetnijeg snadbijevanja u narednom periodu navode iz sektora za korporativne komunikacije CEDIS-a.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com