DRUŠTVO

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo. Vjetar promjenjiv , slab do umjeren,krajem dana i tokom noći umjeren do pojačan sjeverositočni. Do 35C. Biometeorološke prilike uglavnom povoljne.

AERODORM TIVAT

Trideset letova danas.Prvi je realizovan, Montenegro Airlinesov za Moskvu u 6:20, zatim u 8:00 Ural Airlines, Montenegro Airlines za Beograd 8:15, pa za Moskvu u 8:40h. Belavia za Minsk u 9:05, Jonika za Kiev u 10:00, Aeroflot za Moskvu u 10:10. O drugim aktuelnostima u vezi sa avio saobraćajem saznajte posredstvom portala aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda stići će u 9 ,10h odnosno sa zakašnjenjem od 60 minuta. Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje.

BELLA BOKA:„GRACIANA“ NA RELACIJI HERCEG NOVI TIVAT PET PUTA DNEVNO

Prevoz i svojevrsna atrakcija može da započne u 9:15h, 12:45h, 16:15h, 19:45 i 23:15. Cijena karte je 4 eura u jednom pravcu. Od juče Bokom plovi i „Elettra“ na liniji Kotor-Prčanj, Donji Stoliv-Perast.

BARSKA PLOVIDBA

Sutra će feribot „Dubovnik“ isploviti iz Bara za Bari u 22 sata. Rezervacije možete obaviti posredstvom sajta montenegrolines.net. Naredni polasci su 26. i 29.avgusta u isto vrijeme.

GRANIČNI PRELAZI

Juče je na graničnim prelazima u HN registrovano 31.279 putnika, 8.639 vozila i 15 plovila. Kontakt sa nadležnima u ispostavi Granične policije možete ostvariti mejlom na adresucbhn1@t-com.me

STANJE NA PUTEVIMA

Uslovi za vožnju su povoljni, vidljivost je dobra. Pojačana frekvencija se očekuje tokom dana  u gradskim zonama i ka turstičkim centrima. I dalje važi apel iz Auto –moto saveza da ne putujete u najtoplijem dijelu dana, a ukoliko je to slučaj da pravite češće pauze. U protekla 24 sata, uprkos brojnim apelima za poštovanje saobraćajnih ograničenja,dogodila se 21 nezgoda, jedna osoba je nastradala, jedna sa zadobijenim teđim povredama, sedam sa lakšim. Svojevremeno je bila aktuelna kampanja „Ne brže od života“ izgleda da je krajnje vrijeme da ponovo bude aktuelizovana. Srećan put!

CEDIS: VIŠESATNA REDUKCIJA U ELEKTRO SNADBIJEVANJU

Nastavljaju se radovi na modernizaciji elektro-mreže. Do 15 sati bez struje će biti potrošači na Mokrinama, Kruševicama, Vrbanju. Od 9 do 12 sati struju neće imati potrošači u mjestu Presjeka u Sasovićima.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com