Uncategorized

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo uz slab razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 26 do 36 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ

Stigli su po redu vožnje Duga iz Novog Sada, Golubić iz Banja Luke, Gaga turs iz Čačka. Uskoro će Lasta iz Beograda, Niš Express iz Jagodine, Viena iz Modriče i Ozlen iz Leskovca, po redu vožnje trebalo je da stignu oko 7 časova ali su kašnjenja konstanta zbog zadržavanja mahom na granilčnim prelazima. Ukoliko planirate da putujete kartu morate obezbjediti nekoliko dana ranije bilo da je riječ o kupovini ili rezervaciji povratne.

AERODROM TIVAT

Iz Tivta danas 31 let ,za Moskvu 10. Jedan manje je najavljen za Beograd. Dnevno na ovom aerodromu bude u sezoni i do 60 rotacija. Do kraja ove godine tivatski aerodrom opslužiće preko milion i 300 hiljada putnika, čime će biti oboren dosadašnji rekord.

GRANIČNI PRELAZI /HN

Tokom vikenda granične prelaze u Herceg Novom je prešlo 124.665 putnika, vozila 33.046 a plovila 43. Sedam je osoba spriječeno u pokušaju da na nezakonit način uđu u zemlju, izdata je prijava za prekršaj. Kontakt sa nadležnima u Ispostavi Granične policije cbhn1@t-com.me.

SAOBRAĆAJKA U KUMBORU:TROJE LAKŠE POVRIJEĐENO

Saobraćaj je jutros bio u prekidu više od dva sata zbog saobraćajke u Kumboru-Pršut krivina. Tri lica su lakše povrijeđena kako saznajemo u Upravi policije. Ovo je poziv i apel da budete oprezni za volanom.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda kasni i jutros i to više od dva sata. Po riječima dežurnih dispečera očekivano vrijeme dolaska u Bar je u 10 časova.

BARSKA LUKA

Feribot riječek “Jadrolinije” sutra u podne krenuće iz Bara za Bari, sledeći termin je 22h u četvrtak 22.avgusta.

STANJE NA PUTEVIMA

Vozače tokom dana očekuje pojačana frekvencija vozila u gradskim zonama i na putevima koji vode ka turističkim centrima.

Iz Info centra na usluzi su 24 sata , kontaktirajte ih posredstvom telefona 19807, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com