Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

 

Dan će kažu meteorolozi obilježiti i  promjenljiv vjetar, vazdušni pritisak malo povišen , najviša dnevna temperatura do 40C. Od 14.avgusta promjena vremena uz kišu i pad temperature ali će biti najmanje izražena na jugu zemlje, više u centralnim i sjevernim predjelima.

AUTOBUSKI PREVOZ

Stigao je Neobas iz Banja Luke, Kompas iz Sarajeva, Gaga iz Čačka, Vijena iz Modriče, Galeb iz Skoplja, Fenix iz Novog Sada.

Za sada mjesta ima na svim linijama, s obzirom na značajno povećanje broja sezonskih linija, ali rezervaciju morate obaviti na stanici s obzirom da ih ne primaju posredstvom telefona 321 225.  Radno vrijeme u gradskoj Autobuskoj stanici je od 6:30 do ponoći.

AERODROM TIVAT

Danas 40 letova iz Tivta , od jutarnjih za Hanover –Montenegro Airlines u 6:30, za Lajpcig u 7:00, Ukraina International za Kiev u 07:05, Jonika za Harkov u 07:20. Možete se čekirati do 24 sata prije leta, online, aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz za Beograd iz Bara kreće u 9:00  a očekivano vrijeme dolaska u Bar je u 9:50. Kasni 110 minuta.

STANJE NA PUTEVIMA

Danas je najavljena pojačana frekvencija saobraćaja, naročito prema turističkim centrima. Izbjegavajte putovanje u najtoplijem dijelu danu, poručuju iz AMSCG.

Prilagodite vožnju uslovima na putu. Poštujte ograničenja kako bi ste zaštitili sebe ali i druge učesnike u saobraćaju. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com