Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

U južnim predjelima sunčano uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru promjenljivo oblačno, ujutru ponegdje malo kiše, a poslijepodne mjestimično i pljusak sa grmljavinom. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjevernih smjerova, tokom dana na primorju i zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 22 do 35 stepeni. Temperatura mora 25 stepeni.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje, mjesta ima u svim pravcima. Do 8 sati došli su putnici sa Pala, iz Modriče, Sremske Mitrovice, Skoplja i Požarevca.  Očekuju dolaske iz Banja Luke, Novog Sada,Čačka, Leskovca, Požarevca, Zagreba, Beograda…. Na vrijeme su krenuli autobusi Balkan expres  ka Sarajevu, Ozlen ka Beogradu, Blu line ka Trebinju, Rojal ka Splitu.

AERODROM TIVAT

Danas su planirana 24 leta sa tivatskog aerodroma, 12 ka Moskvi, sedam ka Beogradu, tri ka St Peterburgu, a po jedan ka Lajpcigu,Helsinkiju, Oslu,  Ajndhovenu, Tel Avivu i Minsku. Polasci za Beograd realizovani su u 7 i 8:15, a naredni su u 11:50, 15:20, 17:10,18:40 i 19:20.

CEDIS

Zbog radova na mreži  do 12 sati struju neće imati potrošači na Kamenom, Žlijebima i Ublima. Od 09 do 18 sati kratkotrajne prekide  imaće potrošači Baošića, Đenovića i Kumbora, saopšteno je iz CEDIS-a.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano 15.346 putnika, 4.248 vozila i 22 plovila. Službenici granične policije po interpolovoj potjernici pronašli su jedno lice, a po nacionalnoj  jedno motorno vozilo.

AMSCG

Intenzitet saobraćaja  je umjeren do pojačan, a vozače očekuju povoljni uslovi za vožnju. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmjenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno i poštovanje saobraćajne signalizacije. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu od 7 do 14 sati radi  dr Olivera Mentović, a od 14 do 21 dr Dragana Knežević i dr Ljiljana Ugrinović.U ambulanti u Bijeloj radi dr Milana Proročić od 8 do 16 sati.   Na dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Sanja Čeprnić, dr Marija Stanišić i dr Aleksandar Dosković, a u popodnevnoj smjeni su dr Vesna Kovač, dr Zinaida Miljković i dr Goran Komar. U ambulanti u Bijeloj u jutarnjoj smjeni je dr Rosanda Bojičić, a u popodnevnoj dr Iljana Danilović, u ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com