Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo. Poslijepodne ili krajem dana umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, a u sjevernim ponegdje i centralnim predjelima, kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 36 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ

Uglavnom nema kašnjenja, potrvđuju nam dežurni u Autobuskoj stanici.Iz Doboja su stigli putnici, zatim sa Pala, iz Dervente. Tridesetak međunarodnih linija je na dnevnom nivou ka i iz Herceg Novog, međugradskih polazaka i dolazaka  ima i više.

AERODROM TIVAT

Montenegro Airlines iz Tivta za Beograd polijeće još u 19,20 i 20:05h. Više od 30 letova i danas iz Boke. Ubjedljivo najpovojniji avio-letovi između Crne Gore i Srbije, više nego duplo jeftiniji od aktuelnih redovnih linija iz Podgorice i Tivta za Beograd na kojima lete nacionalne kompanijje dvije država – Montenegro Airlines i Air Serbia. Riječ je o novoj sezonskoj lliniji Niš-Tivat na kojoj povratna karta košta samo 48 eura, od 1.avgusta ponedeljkom, petkom i nedeljom. Trenutno povratna karta Montenegro Airlinesa ili Air Serbie na redovnim i nesubvencionisanim linijama između Beograda, Tivta i Podgorice, košta od 122 do 135 eura.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

U dnevnoj ponudi podsjećamo iz Bara saobraća Inter City voz br. 430 “Tara” do Beograda u 9 časova.  U noćnoj ponudi:Brzi voz br. 432 “Lovćen”  polazi  iz Bara u 19 časova iz Beograda u 21:10h. Tako će biti do 17.septembra.

STANJE NA PUTEVIMA

Na pojačan intezitet saobraćaja, zbog vikenda koji je pred nama i velikog broja stranih i domaćih turista mogu računati svi učesnici u saobraćaju, saopšteno je iz AMSCG.Na graničnim prelazima čekanje je od 20 minuta do sat i po.

Oprezno za volanom, podsjećamo i na akciju Uprave policije „Helikopter“ kojom nadziru poštovanje ograničenja u svrhu asistencije drumskim patrolama. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com