Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano u južnim i centralnim predjelima i veoma toplo.  Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 37 stepeni.

AERODROM TIVAT
Danas je najavljeno 33 leta. Prvi Montnegero Airlinesov za Lajpcig u 7h, za Beograd u 8:15h, Armenia Arways za Jerevan 8:30h, Montenegro Airlines za Moskvu u 9h i od jutarnjih još Ural u 9:40h.Više na aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Brzi voz iz Beograda biće u Baru u 10,05h sa 110 minuta zakašnjenja. Inter City voz br. 430 “Tara” na relaciji Bar –Topčider polazi iz stanice Bar u 09:00 časova i saobraća prema ovom planu do 17.septembra.

BARSKA PLOVIDBA
Za sutra u 12h najavljen je polazak “Jadrolinije” iz Bara za Bari. Naredno isplovljavanje na ovoj relaciji biće u petak 26.jula u isto vrijeme.

GRANIČNI PRELAZI (HN)
Juče je registrovano 28.399 putnika, vozila 7.966 a plovila 23. Otkrivena je jedna osoba po Interpolovoj potjernici a izdata su dva prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

TUNEL SOZINA :OBOREN REKORD
U protekla 24h kroz tunel Sozina prošlo je 17.838 vozila, što je za 600 vozila više od dosadašnjeg rekorda , saopšteno je iz Vlade.

STANJE NA PUTEVIMA
U Crnoj Gori se jutros saobraća uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni. Iz AMS-a savjetovali su vozačima da voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja, i da je na putevima gdje je zbog radova izmjenjen režim saobraćaja neophodna dodatna pažnja. Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta. Info tel  19807, oprezno za volanom, srećan put!

CEDIS: ZALEĐE BEZ STRUJE ŠEST SATI
Zbog radova na mreži iz Cedis-a su ranije najavili da potrošači  struje na Kamenom, Žlijebima i Ublima neće imati struju od (7)-13h.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com