Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Sunčano i veoma toplo uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, na jugu do 34 a u najtoplijim predjelima Crne Gore do 36C.Minimalna u Herceg Novom bila je 18C.

AERODROM TIVAT

Špic sezone aktuelan je i u avio saobraćaju, više od 40 letova iz Tivta u danu pred nama. Evo i cjena za pojedine destinacije iz kompanije Montenegro Airlines. Za Hanover 185,29,  Lajpcig 186,05 London 211,87 zatim  Minhen 181,15 i St. Peterburg 334,71 euro. Riječ je o povratnim kartama sa uključenim taksama.Više namontenegroairlines.com.

KOTORSKA LUKA

Norveška zvijezda, kruzer američke kompanije Norveška kruzing linija, uplovio je jutros u Kotorsku luku. Isplovljavanje je predviđeno za 17h.

STANJE NA PUTEVIMA

Uslovi za vožnju su povoljni, naročito ukoliko ispoštujete preporuku nadležnih pa na put krećete u ranim jutarnjim ili kasnijim večernjim satima.

S obzirom na kalendar gužve su očekivane, i ovog vikenda zbog smjene turista biće zadžavanja na ulazu u Crnu Goru ali i u unutrašnjem saobraćaju.  Info telefon dostupan 24 sata u Auto moto savezu 19807, oprezno i srećan put!

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com