Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Prijepodne pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, a u popodnevnim satima i tokom noći promjenljivo oblačno, mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom.Vjetar povremeno umjeren, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 19 do 30 stepeni. Drugog  dana vikenda, kao i naredne sedmice – sunčano.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ
Stigli su putnici iz Doboja, Bosna expresom, i iz Sremske Mitrovice po redu vožnje. Ima većih kašnjenja u dolasku ,prema riječima dežurnih u gradskoj autobuskoj stanici, što je izraženo naročito u poslednjih nekoliko dana u susret „špicu“ sezone zbog zadržavanja na graničnim prelazima.Mjesta ima na međugradskim i međunarodnim linijama.

AVIO SAOBRAĆAJ
Danas iz Tivta 32 leta. Tokom ljetnjeg perioda najveći broj letova ME je na linijama prema Beogradu. Iz Tivta 22 rotacije sedmično. Ka Moskvi 17, Parizu sedam, Cirihu šest, Beču i Frankfurtu po pet rotacija sedmično. Novitet u ponudi Montenegro erlajnsa je i mogućnost putovanja preko Rima do neke od sljedećih destinacija: Milano, Napulj, Firenca, Bolonja, Piza, Bari, Torino, Venecija, Đenova, ali i Amsterdam, Nica, Ženeva, Cirih, Malta, Malaga, Barselona, Madrid, zahvaljujući kod šer ugovoru koji Montenegro erlajns ima sa kompanijom Alitalia.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Brzi voz iz Beograda kasniće 3 sata, očekivano vrijeme dolaska saznajemo u Barskoj željezničkoj stanci je u 11h. Brzi voz na relaciji Bar –Topčider polazi  u 19 časova i saobraća do 16/17.septembra.

STANJE NA PUTEVIMA
Uslovi za vožnju su dobri, a tokom dana je najavljen pojačan intenzitet saobraćaja. U AMSCG  navode da tokom praznika neće biti radova na putnoj mreži u zemlji. Telefon za informacije 19807. Oprezno za volanom i srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com