Društvo

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Tokom prethodne večeri i jutros duvao je vjetar iz pravca sjever-istok do 21 m/s. Pred nama je pretežno sunčan dan. Vjetar će biti umjeren do jak sjevernih smjerova, prijepodne u slabljenju i tokom dana promjenljiv. Najviša dnevna temperatura vazduha 17 do 31 stepen.

AUTOBUSKI PREVOZ
Stigli su putnici iz Sarajeva Božurom i prevozom kommpanije Sons, Kragujeexpressom iz Kragujevca, , Kanisom iz Leskovca, Gaga-tursom iz Čačka, Lazarom iz Banja Luke, Montenegroputnikom iz Sremske Mitrovice. Uskoro će iz Beograda, Novog Sada, Jagodine, Knjaževca, Bjeljine, Banja Luke. Duga za Novi Sad u 6h, Balkan za Istočno Sarajevo u 6:45h, Ozlen za Beograd u 7:00 -krenuli su na vrijeme. Na svim međugradskim i
međunarodnim linijama ima dovoljno mjesta kažu dežurni u gradskoj autobuskoj stanici.

AERODROM TIVAT
Danas čak 37 letova iz Boke. O tome na portalu aerodromicrnegore.com. Evo dobre najave. U sred letnje turističke sezone počeće do sada ubedljivo najjpovojniji avio-letovi između Crne Gore i Srbije, više nego duplo jeftiniji o aktuelnih redovnih linija iz Podgorice i Tivta za Beograd na kojima lete nacionalne kompanijje dviju država – Montenegro Airlines i Air Serbia. Reč je o novoj sezonskoj lliniji Niš-Tivat na kojoj povratna karta košta samo 48 eura.Od 16. jula, tri puta nedjeljno saobraćaće avioni tipa “airbus -319” srpske nacionalne kompanije. Trenutno povratna karta Montenegro Airlinesa ili Air Serbie na redovnim i nesubvencionisanim linijama između Beograda, Tivta i Podgorice, košta od 122 do 135 eura.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Kako najavljuju iz željezničke stanice u Baru, voz iz Beograda kasniće 85 minuta, očekivano vrijeme dolaska je u 9:35h.Inter City voz na relaciji Bar –Topčider polazi  u 9:00 časova i saobraćaće do 17.septembra. Na relaciji Topčider – Bar polazi u isto vrijeme,  takođe do polovine septembra

STANJE NA PUTEVIMA
Intenzitet saobraćaja  je umjeren do pojačan  u većem dijelu zemlje. Na dionicama gdje izvode radove važi izmjenjen režim zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno i poštovanje privremeno postavljene signalizacije. O uslovima na putevima saznajte putem telefona 19807. Podsjećamo da do kraja ljetne sezone traje nadzor saobraćaja iz vazduha u akciji „Helikopter“ Uprave policije-poštujte ograničenja, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com