DRUŠTVO

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo. Tokom jutra na sjeveru po kotlinama magla, a poslijepodne, prvenstveno u kontinenetalnim predjelima, mjestimično uz umjeren razvoj oblačnosti mogućnost za kratkotrajnu nestabilnost. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 36 stepeni.

AUTOBUSKA STANICA

Do sada su stigli autobusi iz Skoplja, sa Pala, Modriče i  Banja Luke. Očekuju putnike iz Novog Sada Beograda, Jagodine,  Subotice.  Uvedene su brojne sezonske linije. Takodje i  nova linija, Montenegro za Sremsku Mitrovicu . Mjesta ima u svim pravcima.

AVIO SAOBRAĆAJ

Na tivatski aerodrom do sada su sletjeli avioni iz Moskve i Beograda. Odletio je Montenegro Airlines za Beograd, a u toku je čekiranje za Moskvu i Minsk. Do kraja dana je planirano  28 uzlijetanja aviona različitih kompanija, i to za Pariz, Kiev, Tel Aviv, Odesu, Samaru.  Za Moskvu je do kraja dana planirano još 10 letova, a za Beograd pet.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz  Beograda  u Baru  očekuju u 9:10

AMSCG

VREMENSKI USLOVI ZA VOZNJU SU POVOLJNI, KOLOVOZI SU SUVI, VIDLJIVOST JE UGLAVNOM  DOBRA .IZUZETAK SU POJEDINE DIONICE NA SJEVERU ZEMLJE GDJE JUTARNJA MAGLA SMANJUJE VIDLJIVOST. Vozite pažljivo! Srećan put!

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com