DRUŠTVO

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Danas na jugu promjenjivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, vjetar slab promjenjivog smjera, temperatura vazduha  do 30 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ

Božur iz Sarajeva, Jadran iz Kragujevca, Kanis iz Leskovca Neobas iz Banja Luke, Duga iz Sremske Mitrovice po redu vožnje stigli u Herceg Novi.Uskoro će iz Niša, Skoplja, Subotice, Novog Sada, Kladova , Požarevca. Za Beograd u 4:30 naizmjenično Monteexpress i Kodex, u 07:00 Ozlen.  ZaSarajevo Balkan Expres u 06:45.Međugradski autobuski saobraćaj je redovan.

AERODROM TIVAT

Danas  će sa Tivatskog aerodroma biti realizovan 31 let. Čak 12 za Moskvu, Šest za Beograd, pet za Kiev, tri za St.Petersburg, po jedan za Pariz, Ženevu, Odesu.Opcija koju preporučujemo, web check in do 24 sata prije leta.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Ljetnim redom vožnje na relaciji Topčider – Bar , brzi voz polazi u 21.21 čas, u stanici u Baru ga očekuju u 09.00 časova. Sezonski brzi voz na relaciji Subotica-Novi Sad-Beograd-centar-Bar sa polaskom iz Subotice u 16.45 časova, u Baru će biti  u 10.00 sati.

SEKRETARIJAT ZA KOM. DJELATNOSTI:OBUSTAVA SAOBRAĆAJA VEČERAS U BAOŠIĆIMA

Privremeno će važiti obustava saobraćaja na priobalnom lokalnom putu u Baošićima na potezu od restorana „Papagaj“ do restorana „Barka“.Zabrana će biti u periodu od 20 :30 do 21:30, zbog manifestacije Baošićko ljeto kojom ozvaničavaju početak sezone.

STANJE NA PUTEVIMA

Intenzitet saobraćaja je umjeren, tokom dana pojačan.  Odvija se po mjestimično mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza. Na magistralnom putu M-2, na dionici Paštrovačka gora – Virpazar režim je  promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istraživanja. Broj Info centra 19807 dostupan je 24 sata,  srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com