Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Do kraja dana pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 33 stepena. Temperatura mora 26 stepeni.

Vrijeme će povoljno djelovati na ljude pa se ni kod meteoropata ni kod hroničnih bolesnika ne očekuju poteškoće.

DOM ZDRAVLJA

U jutarnjoj smjeni na dječijem odjeljenju su dr Maja Popović i dr Olivera Mentović, od 14 do 21 sat radi dr Dragana Knežević, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene od 7 do 14 sati radi dr Alenka Srdanović. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Danka Krivokapić, dr Aleksandar Dosković, dr Zinaida Miljković i dr Aleksandra Kolundžić. Od 14 do 21 sat rade dr Vesna Kovač, dr Sanja Čeprnić i dr Sanja Topić. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 radi dr Iljana Danilović, a od 14 do 21 sat dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u ambulanti u Igalu dr Ana Popović.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom prethodna 24 sata na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovan je 15 691 putnik, 4 010 vozila i pet plovila, saopštili su iz Granične policije.

AUTOBUSKA STANICA

Ni ovog jutra nema kašnjenja u autobuskom saobraćaju, stigli su Centrotrans iz Sarajeva, Neobus iz Banja Luke i Kanis iz Leskovca. U narednom satimaočekuju dolazak autobusa iz Novog Sada, Subotice, Beograda, Niša… Ka Novom Sadu iz našeg grada je krenuo autobus u 6 sati, u 7:00 Ozlem ka Beogradu, a u 6:45 Glunex ka Sarajevu. Lokalni saobraćaj se odvija po redu vožnje, a mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Prve letove jutros je realizovala domaća kompanija, Montenegro airlines, ka Moskvi u 8:10 i Beogradu u 8:15. Planom letenja danas će biti realizovano još osam letova ka Moskvi i četiri ka Beogradu, tri ka St Peterburgu i po jedan ka Parizu i Minsku.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Vozovi ovog jutra stižu bez kašnjenja, kažu dežurni dispečeri, Brzi očekuju u 9:00, a Subotički sa kolima iz Novog Sada u 10 časova.

AMSCG

Kolovozi su suvi, vidljivost je zbog magle smanjena na sjeveru zemlje, a intezitet saobraćaja je umjeren do pojačan. Zbog radova na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad od danas do 18. septembra saobraćaj će se odvijati jednom trakom naizmjenično na mjestima izvođenja radova.

Želimo vam srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com