Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Temperatura vazduha izmjerena jutros u 7 sati iznosila je 28 C, a mora 27 C. Do kraja dana pretežno vedro, poslijepodne ponegdje umjereno oblačno. Najviša dnevna do 35 stepeni. Slično vrijeme i narednih dana, od sutra temperatura u blagom padu.

AUTOBUSKI PREVOZ

Stigli po redu vožnje Derventa iz Banja Luke, Sirmium iz Sremske Mitrovice, Kanis iz Leskovca, Božur iz Sarajeva, Čačanski i Božur iz Beograda. Mjesta ima, s obzirom na to da je veliki broj međunarodnih linija, više desetina na dnevnom nivou. Info telefon je 321 225.

AERODROM TIVAT

Danas 30 letova. Prvi Montenegro airlines realizovan u 06:15 za Moskvu. Do 10 časova slijede letovi Fan air-a za Kiev, Montenegro airlines-a za Beograd, Ural-a, Montenegro airlines-a, Rossia-e za Moskvu, Eurowings-a za Minhen. Aerodromicrnegore.com portal je posredstvom koga možete vidjeti red letova, obezbjediti rezervaciju do 24 sata prije leta.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Beogradski brzi voz biće u Baru u 10:30, kasni 90 minuta.  Subotički očekuju u  11:20  ili sa 70 minuta zakašnjenja.

STANJE NA PUTEVIMA

Uvod u vikend počeo je gužvama u saobraćaju, a tek će ih biti, kažu u AMS. U ranim jutarnjim satima je pojačana frekvencija vozila, prema moru naročito. Za putovanje birajte rane jutarnje ili kasnije večernje sate.

Uz oprez za volanom želimo vam srećan put!

Nema Komentara

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com