Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo. Poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti, a lokalno je moguća i kratkotrajno kiša ili grmljavina. Tokom jutra po kotlinama na sjeveru magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 37 stepeni. Temperatura mora 26.C.

AUTOBUSKI PREVOZ
Za Sarajevo Glunex, za Beograd Ozlen, otišli po redu vožnje. Stigli su na vrijeme:  Jadran expres iz Bijeljine, Neobas iz Banja Luke, Kragujexpres, Fenix iz Novog Sada Viena iz Modriče. Uskoro će putnici iz Doboja i Slavonskog Broda, do 8 časova zatim i  Lastini autobusi iz Obrenovca, Mladenovca, Požarevca,  Beograda. Iz Valjeva će Evropa bus, Lastra iz Valjeva, Jadran expres iz Zagreba. Mjesta ima, informišite se posredstvom telefona, broj 321 225.

GRANIČNI PRELAZI HN
Juče je registrovana 31.487 putnika, vozila 8.425 a plovila 21. Deset osoba je spriječeno u nezakonitom prelasku državne granice, po potjernici Interpola su otkrivene dvije sobe, izdata dva prekršajna naloga navode u izvještaju iz ispostave Granične policije za jug.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Voz iz Subotice biće u Baru oko 10 časova, a brzi iz Beograda tek oko 14h.

STANJE NA PUTEVIMA
Veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim važnijim putevima naročito prema moru.Vozače iz Auto moto saveza savjetuju za strpljenje  i da za putovanje koriste rane jutarnje ili kasne večernje sate. S obzirom da ima „neuralgičnih“ tačaka na putevima, odnosno radova, preporučujemo da kontaktirate dežurne u Info centru , broj telefona 19087 . Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com