Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Vedro uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Najviša dnevna na jugu, do 35 stepeni. Slično vrijeme preovladavaće i narednih dana.Temperatura mora 27. stepeni

AERODROM TIVAT
Danas 36 letova.Samo do podneva, 12 i to za:  Laipzig, Katowice, Gomel, Kharkov, Beograd, Moskwu, Chisianu, Warsaw, Pariz , Baku, St.Petersburg, London. Rezervišite bording propusnicu 24 sata prije leta na portalu aerodromicrnegore.com.

TRAJEKT KAMENARI-LEPETANE
U Pomorskom saobraćaju saznajemo da nema većih gužvi, na ukrcaj za transfer ka i od Tivta se čeka 5 do 10 minuta, periodično. Svih šest trajekata je u pogonu.

LUKA KOTOR
Da je u pitanju zaista druga najpopularnija luka na Istočnom Mediteranu potvrđuje kruzing sezona koja je u punom jeku. Silver Whisper kruzer će uploviti u Kotorsku luku  u 9:00, isplovljavanje je u 21:00 .Princess Eleganza I  Marella Discovery od 8:00- 17:00  i Rhapsody of the Seas od 7-17:00h.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Brzi voz iz Subotice biće u Baru u 10 shodno utvrđenom terminu,saznajemo u tamošnjoj Željezničkoj stanici, voz iz Beograda očekuju u 15h,odnosno sa šest sati zakašnjenja.

GRANIČNI PRELAZI (HN)
Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano 26.370 putnika, vozila 7.280 a plovila 13. Radno vrijeme inspektora  za strance sa strankama je od 08:00 do 13:00h.

TUNEL SOZINA, STANJE NA PUTEVIMA
Prohodnost puteva je dobra, saobraćaj je pojačanog inteziteta, naročito na putevima prema moru.Vozače savjetuju iz Auto moto saveza da budu strpljivi  i da za putovanje koriste rane jutarnje ili kasne večernje sate.
Kroz tunel Sozina prođe do 16 hiljada vozila dnevno. Ove godine otvorena je još jedna naplatna rampa, kako bi se izbjegla gužva. Ipak, u špicu sezone teško ih je izbjeći prema južnim predjelima. Povremeno je tunel zatvoren, zbog sigurnosti uslijed kilometarskih kolona, naročito u večernjim satima.
Info tel 19807. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com