Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Jutarnja temperatura u Herceg Novom je i maksimalna prognozirana za ovo doba dana 25 stepeni, dok je temperatura mora za stepen viša – 26. Sunčano i veoma toplo vrijeme preovladavaće i danas. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura na jugu  do 36 stepeni. Temeperatura mora 27. stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ
Po redu vožnje su stigli Fenix, Kragujexpress, Jadran expres iz Bijeljine, Kompas i Centrotrans iz Sarajeva, Fudex iz Beograda. Većina stigne do 11:30. Ima gužvi, ali i mjesta, ukoliko planirate na put kontaktirajte dežurne dipečere na telefon broj 321 225.

AERODROM TIVAT
Sadašnji trend rasta u povećanju prometa je, po vemu sudeći,  nezaustavljiv. Ukupan broj putnika koje je ove godine opslužio tim aerodroma  je preko 480.000, što je povećanje za oko 10 odsto u odnosu na isti period prošle godine.Danas 32 leta, prvi je realizovan za Moskvu –Montenegroairlinesom, sledeći je takođe za Moskvu u 08:00, zatim Beograd, Kiev, Stokholm…do leta Jettime-a za Helsinki u 19:50.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Polasci brzog voza iz Bara za Beograd i Suboticu svakodnevno u 16:50. Očekivano vrijeme dolaska voza iz Subotice na vrijeme u 11 sati,  a Beogradski kasni , biće u Baru uz sat zakašnjenja odnosno u 10:00 časova.

GRANIČNI PRELAZI, STANJE NA PUTEVIMA
Juče je registrovano 27.444 putnika na prelazima koje kontrolišu iz sektora Granične policije za jug, vozila 7.193 a plovila  11. Osam osoba je spriječeno u namjeri da nezakonito uđu u zemlju, izdata su dva prekršajna naloga.
Intenzitet saobraćaja je pojačan u ranijim jutarnjim i kasnijim večernjim satima, na ovo nas podsjećaju iz Auto moto saveza. Opterećena je dionica od Budve ka Tivtu, naročito na skretanju za uvalu Jaz i kroz Radanoviće, gdje su i najveće gužve,a one se naročito očekuju u susret i tokom predstojećeg vikenda, uslovi za vožnju su dobri ,oprezno i srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com