Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Tokom jutra, na sjeveru po kotlinama magla, a u popodnevnim satima, prvenstveno u planinskim predjelima, ponegdje moguća kratkotrajna nestabilnost. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 34 stepena.

CEDIS

Tokom predstojećeg praznika – Dana državnosti, u svim djelovima CEDIS-a  obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema.U dane praznika  nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće  angažovane dodatne ekipe. Eventualni  prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani  Herceg Novog mogu prijaviti na dežurni broj telefona: 031 327 326

GRANIČNI PRELAZI HN

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče su registrovana 19. 134putnika,  5.170 vozilo i 15 plovila. Službenici granične policije za jedno lice nisu dozvolili izlaz, pronašli jednu putnu ispravu po interpolovoj potjernici, otkrili jedno lice po nacionalnoj potjernici i  izdali jedan prekršajni nalog.

AERODROM TIVAT

Danas su planirana 33 leta. Sedam ka Beogradu, devet ka Moskvi,dva ka Kijevu, tri ka Sankt Petrsburgu,  zatim ka Minsku, Parizu, Lajpcigu, Baku….

ŽELJEZNICA CG

Brze vozove  iz Beograda  i Subotice očekuju u 10 sati.

AUTOBUSKA

Stigli iz Beograda, Banja Luke i Bijeljine. Krenuli ka sarajevu, Beogradu, Trebinj. Cijena karte za Beograd je od 26 do 31 euro.

AMSCG

Saobraćaj umjerenog ,tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama. Zbog čestih promjena vremena savjetujemo opreznu voznju prilagodjenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.  Na putevima na kojima su radovi u toku, izmijenjen je režim vožnje. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže , a sedam lakše povrede.Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata . Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com