Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplije, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti i uglavnom suvo. Na sjeveru tokom jutra, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 22 do 33 stepena.

PARKING SERVIS

Danas počela naplata parkinga u Meljinama u ulici Braće Pedišić. Riječ je o žutoj zoni i cijena po satu je 0,50 eura. Dnevna karta iznosi pet eura.

GRANIČNI PRELAZI HN

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče su registrovana 19. 783 putnika,  5. 171  vozilo i devet plovila. Službenici granične policije za po dva lica nisu  dozvolili ulaz i  izlaz, jedno su  otkrili po nacionalnoj potjernici i  izdali dva prekršajna naloga  za plaćanje novčane kazne.

AERODROM TIVAT

Danas su planirana 32 leta. Šest ka Beogradu, 10 ka Moskvi,dv aka Kijevu,, zatim ka Minsku, Oslu, Kopenhagenu, Helsinkiju, Tel Avivu, Dubaiju,Londonu, Mančesteru…

ŽELJEZNICA CG

Brzi voz iz Beograda stigao u 9:35, Subotički očekuju oko 10:15.

AUTOBUSKA

Stigli iz Beograda, Banja Luke i Bijeljine. Krenuli ka sarajevu, Beogradu, Trebinj. Cijena karte za Beograd je od 26 do 31 euro.

AMSCG

Saobraćaj umjerenog ,tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama. Zbog čestih promjena vremena savjetujemo opreznu voznju prilagodjenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.  Na putevima na kojima su radovi u toku, izmijenjen je režim vožnje. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lakše povrede.Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata . Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com