Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Na jugu malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a u popodnevnim satima, uglavnom u planinskom zaleđu Boke uslovi za kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu. Na sjeveru promjenljivo oblačno, mjestimično slaba kiša, a ponegdje i kratkotrajan pljusak i grmljavina. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 17 do 32 stepena.

VODOVOD
Potrošači Ratiševine i Mojdeža,  koji se  snabdijevaju sa hidroforske stanice,  neće imati vodu  do 14 časova. Do prekida u vodosnabdijevanju doći će zbog radova na rekonstrukciji hidroforske stanice i ugradnje novih pumpi, saopšteno je iz Tehničke službe Vodovoda.

GRADSKI PREVOZ

Autobusi   DOO „Blue Line“ u gradskom prevozu putnika na liniji Igalo-Kamenari-Igalo saobraćaju na 20 minuta. Ljetni red vožnje biće na snazi do kraja avgusta, saopštili su iz te kompanije. Polazak prvog autobusa  iz pravca Igala je u 5 časova i 20 minuta, saobraćaju na 20 minuta do ponoći, nakon čega do dva časa ujutro polaze  na 30 minuta.  Iz  Kamenara, prvi polazak je  u 4 časa i 10 minuta a posljednji je u 2,45. Na Kružnoj liniji Igalo-Meljine-Igalo autobusi saobraćaju, kao i do sada,  na pola sata. Prvi polazak iz Igala, sa stanice u Dubrovačkoj ulici, kod Jugopetrolove benzinske pumpe je u 6 časova i 15 minuta a posljednji u 23,45.

AERODROM TIVAT

Danas je planirano 25 letova. Šest ka Beogradu, 11 ka Moskvi,tri  ka Sankt Petersburgu,zatim ka Parizu, Minsku, Oslu.

ŽELJEZNICA CG

Brzi voz iz Beograda i Subotice  očekuju u 10 sati.

AUTOBUSKA

Stigli iz Sarajeva, Banja Luke, Leskovca, Sremske Mitrovice , Bijeljine, Požege i Skoplja. Krenuli ka beogradum Saraevu, Trebinju i Federaciji Sarajevo.

AMSCG

Saobraćaj umjerenog ,tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama .Zbog čestih promjena vremena savjetujemo opreznu voznju prilagodjenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.  Na putevima na kojima su radovi u toku. izmijenjen je režim vožnje. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osobe zadobile teže, a dvije lakše povrede.Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata . Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com