Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Na jugu promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali ponegdje kratkotrajno i kiša ili pljusak i grmljavina. Na sjeveru umjereno i pretežno oblačno, povremeno i mjestimično kiša, a ponegdje i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, u jutarnjim i noćnim satima umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 15 do 32 stepena.

VODOVOD

Zbog havarije na vodovodnoj mreži kod Džorovog mosta u Zelenici , potrošači sa područja Kuta i Sasovića nemaju vodu. Radovi na sanaciji kvara su u toku, a njihov završetak i normalizaciju vodosnabdijevanja  očekuju do 12 časova, saopšteno je iz Tehničke službe Vodovoda.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom protekla tri dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 67. 226putnika, 18.503 vozila i 37 plovila. Za dva lica i tri motorna vozila nije dozvoljen ulaz, a podnešene su i dvije prijava za prekršaj i izdato devet prekršajnih naloga  za plaćanje novčane kazne.

AERODROM TIVAT

Danas je planirano28 letova. Sedam ka Beogradu, devet ka Moskvi,po jedan ka Štutgartu, Tel Avivu, Sankt Petersburgu, Londonu, Kijevu, Minsk…

ŽELJEZNICA CG

Brzi voz iz Beograda očekuju u 10: 30, a iz Subotice u 11: 10.

AUTOBUSKA

Stigli Centrotrans iz Sarajeva, Kraguj iz Kragujevca, Neobas iz Banja Luke, kao i Lazaro, Bočac i Ozlen iz Leskovca.

AMSCG
Saobraćaj umjerenog ,tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama .Zbog čestih promjena vremena savjetujemo opreznu voznju prilagodjenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.  Na putevima na kojima su radovi u toku. izmijenjen je režim vožnje. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže, a 13 osoba lakše povrede.Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata . Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com