Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, moguća kratkotrajno kiša na području Boke. Vjetar NW i W, uz obalu i NE, 6-22, mjestimično na udare 25-45 čvorova. More 2-4, temperatura mora 26 stepeni. Vidljivost 10-20 km. Najviša dnevna temperatura vazduha 32 stepena.

DOM ZDRAVLJA

Dežurni ljekari danas rade u glavnoj zgradi hercegnovskog Doma zdravlja, na dijelu za odrasle od 7 do 21 sat, a na dijelu za djecu od 7 do 14 sati.

AUTOBUSKA STANICA

Gužva je počela, ali mjesta ima u svim pravcima. Poredu vožnje jutros su stigli Božur iz Sarajeva, Lasta iz Lazarevca iKanis iz Leskovca, a iz našeg grada krenuli Balkan ka Sarajevu, ka Nikšiću Stanišić, Nikac i 4. Decembar, ka Beogradu Montenegroexpress u 4:35 i Ozlem u 7:00, ka Podgorici Extours  i Zaton.

AERODROM TIVAT

Danas će realizovati 38 letova sa tivatskog aerodroma. U dolasku kasne oko dva sata sva tri aviona iz Kieva, a najavljeno je i kašnjenje u polijetanju aviona istih kompanija ka Harkovu. Prema najavama sa aerodroma u polasku će kasniti i avio Jet time ka Stokholmu, umjesto u 9:40 let će realizovati u 10:20.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda očekuju u 9:20, a Subotički bi u Baru trebao biti u 10:45. Mjesta ima, saopštavaju dežurni.

AMSCG

Saobraćaj tokom dana pojačanog inteziteta u gradskim sredinama.

Danas je zatvoren za saobraćaj putni pravac Pljevlja – Jabuka u periodu od 8:30 do 12 sati.

Zbog održavanja Međunarodne brdske autotrke „Memorijal Franjo Kunčer“ zatvoren je putni pravac Cetinje – Ivanova korita od 10 do 16 sati.

Od 10. jula do 1. septembra, od 17 do 22 sata, biće zabranjen saobraćaj teretnih vozila čija njaveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona na magistralnim putevima: Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Tivat – Budva  – Bar – Sukobin, Petrovac – Budva, Bioče – Kolašin, Podgorica –Sotonići –Petrovac

U protekla 24 sata dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe teže, a 13 lakše povrijeđeno.

Vozite pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com