Društvo

LJETO 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno vedro i vruće. U popodnevnim satima, uz umjeren razvoj oblačnosti, tek ponegdje moguća kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina, prvenstveno na području Boke. Do 33 stepena.

AUTOBUSKI PREVOZ
Iz Beograda po redu vožnje dva Lastina autobusa i  Lalatović, Ozlen iz Leskovca, Bočac iz Prijedora, Lazaro i Neobas iz Banja Luke, iz većine gradova u Srbiji putnici će stići do 12 sati. Duga za Novi Sad u 6 sati, Autokodex za Beograd u 4,35 Ozlen u 7. Mjesta ima u svim pravcima.

MUP:OD DANAS I VAZDUŠNI NADZOR SAOBRAĆAJA
Nadzor drumskog saobraćaja iz vazduha, u sklopu akcije “Helikopter”, koju organizuje MUP, počeće u 11 sati. Akciju će sprovoditi do kraja sezone, u sklopu rada Štaba Operativne akcije “Ljeto 2018”, kako bi  pružili podršku saobraćajnim patrolama.

GRANIČNI PRELAZI HN
Juče je na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano 16.514 putnika, vozila 4.579 a plovila 18. Dvije su osobe spriječene da uđu u zemlju, jedna da izađe, četiri u otkrivene po potjernici Interpola. Izdat je prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne.

MONTEPUT: KROZ SOZINU PROMETNO
Dnevno kroz Sozinu prođe skoro 10.000 ili preciznije za jučerašnji dan, 9.834 vozila. Saobraćaj je srednjeg inteziteta i odvija se bez zastoja, saopštavaju iz Monteputa.

STANJE NA PUTEVIMA
Iz izvještaja AMSCG izdvajamo -Na magistralnom putu, na dionici Paštrovačka gora – Virpazar,  režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istraživanja.U informativnom centru  sa službom pomoći na putu na usluzi su  24 sata . Telefon 19807, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com