Društvo

LJETO 2017: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA

Temperatura vazduha do 38 stepeni. Do kraja dana pretežno sunčano i veoma toplo. U popodnevnim satima slab do umjeren razvoj oblačnosti, a uglavnom u planinskim oblastima na sjeveru zemlje ponegdje moguća kratkotrajno kiša i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Temperatura mora 25 stepeni, morska voda prve klase na većini kupališta.

Biometeorološka prognoza lošija nego prethodnih dana. Savjetuje se zaštita od visokih temperatura vazduha i UV zračenja koje će danas iznositi preko 8 UV jedinica.

IZABRANI LJEKARI

Dežurstva ljekara organizovana su samo u glavnoj zgradi Doma zdravlja, na Toploj. Do 21 sat rade izabrani ljekari i za odrasle i za djecu. Ambulante u Igalu, na Toploj i u Bijeloj ne rade nedeljom.

VODA

Potrošači od Kumbora do Kamenara će, od ponoći do 6 ujutro, opet biti bez vode, podsjećamo na obavještenje iz Tehnične službe novskog Vodovoda.

Kako objašnjavaju, razlog je ispiranje čeličnog cjevovoda u Bijeloj zbog planiranog preuzimanja vode iz Regionalnog vodovoda.

AUTOBUSKA

Gužve ima, kažu dežurni, ali ima i mjesta za sve putne pravce. Autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje, nema kašnjenja. Stigli su putnici iz Beograda, Sarajeva, Mladenovca, Obrenovca, Novog Sada, Banja Luke, Sremske Mitrovice, Doboja, a ostale očekuju do 12 sati. Popodnevni i večernji sati rezervisani su za polaske iz našeg grada, preporuka je dan, dva pred polazak obezbjedite kartu ili ako imate povratnu, ovjerite je odmah po dolasku. Lokali ka gradovima u Crnoj Gori po redu vožnje.

AERODROM TIVAT

Prvi jutarnji letovi realizovani su po redu letenja, jedino je najavljeno kašnjenje od sat aviona Windrose iz Dnjepropetrovska pa će u Tivtu biti u 9:10. Danas je planirano 38 letova, najviše ih je i danas ka Moskvi, čak 12, a ostale destinacije su: Beograd, Harkov, Kiev, Dnjepropetrovsk, Stokholm, Dizeldorf, London, Mančester, Helsinki, Minsk, Odesa, Pulkovo, Pariz, Kopenhagen.

AMSCG

Saobraća se nesmetano, dobra je vidljivost, a frekvencija vozila je umjerena do pojačana. Jedina zabrana odnosi se na putni pravac Cetinje-Ivanova korita gdje je saobraćaj obustavljen danas do 16 sati zbog održavanja brdske auto-trke „Lovćen 2017“.

Izbjegavajte putovanje u najtoplijem dijelu dana i vozite oprezno! Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com