Turizam

LAZURE HOTEL & MARINA PREDSTAVILI PONUDU U DUBAJIU

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijam, prvi put je organizovala predstavljanje turističke ponude naše zemlje na Arapskoj turističkoj berzi ATM, koja se održava od 28. aprila do 1. maja, u Dubaiju.

Na štandu Crne Gore, pored NTO CG i lokalnih turističkih organizacija Tivta, Kotora, Budve i Podgorice, ponudu su predstavili hoteli Lazure Hotel & Marina, The Chedi Luštica Bay i turističke agencije Montenegro Tourist Service, Trip Travel, TerraNautika i Montenegro Adventure.

Delegaciju Crne Gore predvode državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović i direktorica NTOCG Željka Radak Kukavičić koji su razgovarali sa zainteresovanim turističkim poslenicima o mogućnostima za uspostavljanje saradnje.

U razgovorima je ocijenjeno da Crna Gora kao turistička destinacija sa bogatom i raznovrsnom ponudom ima veliku šansu da se pozicionira na ovom tržištu i privuče turiste ovog regiona, na prvom mjestu zbog atraktivne ponude sjevernog dijela zemlje, budući da je upravo taj segment ponude ono što preferiraju turisti sa ovog podneblja.

Izvršni direktor FlyDubai Gejt al Gejtom izrazio je zainteresovanost za uvođenje cjelogodišnje linije i punu spremnost za saradnju na planu promocije, između ostalog i putem organizacije studijske posjete za predstavnike turoperatora i medija iz UAE u susret predstavljanju Crne Gore na EXPO 2020, koja je među prvim zemljama potvrdila učešće na ovoj izložbi. FlyDubai će od sredine juna nastaviti sa ljetnjom uslugom za Tivat dva puta nedeljno, kao što je to bio slučaj prošle godine.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com