Sport

KYOKUSHINKAI KARATE – TAKMIČARI KYOKUSHINKAI KLUBA HERCEG NOVI NA TAKMIČENJU U BEOGRADU

Gosti našeg Radija bili su Aleksandar Šćekić trener kyokushinkai karate kluba Herceg Novi i borci Andrija Gardović i Andrija Radović. Povod je međunarodni kyokušinkai karate turnir koji će se narednog vikenda održati u Beogradu. Šćekić ističe da je tokom ljeta radio sa Gardovićem i Radovićem i da na prvenstvu u Beogradu očekuje odlične rezultate.

– U pitanju je  pionirsko prvenstvo u ful – kontaktu. Ovo je za njih prvo takmičenje, radi se o mladim borcima i teško je unaprijed predvidjeti kako će se ponašati na borilištu, ali u svakom slučaju biće to novo, veliko iskustvo za njih a i za mene kao trenera. Mislim da će klub i grad reprezentovati na pravi način.

Andrija Gardović, mladi borac kyokushinkai kluba Herceg Novi ima velika očekivanja od turnira u Beogradu.

– Očekujem da ću se dobro boriti i da ću osvojiti medalju. Radili smo naporno sa našim trenerom Aleksandrom, kojem se ovom prilikom zahvaljujem na posvećenosti i radu koji je uložio u nas dvojicu.

Andrija Radović je nosilac narandžastog pojasa i očekuje, da će nakon prvenstva u Beogradu dobiti zeleni pojas.

– Mislim da sam dobro radio i očekujem pobjede i zlatnu medalju. Jedva čekam taj dan da izađem na borilište.

Šćekić izražava zahvalnost mjesnoj zajednici Bijela, TO Herceg Novi i Opštini što su pomogli klubu, i omogućili im da učestvuju na turniru u Beogradu.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com