Sport

KYOKUSHINKAI KARATE – BORCI IZ HERCEG NOVOG ODLIČNI U BERANAMA

Gosti našeg Portala su članovi Karate Kyokushinkai & Kyokushin Boxing IKBO Herceg Novi, Milan Radović predsjednik kluba, Nemanja Daković i Nataša Đuričić šampioni Crne Gore. Radović ističe odlične nastupe svojih boraca u Beranama.

– Naši takmičari: Nataša Đuričić, Nemanja Daković, Dino Erceg i Nikola Radojević postigli su odličan rezultat na prvenstvu u Beranama. Nemanja je bio izvanredan  u Kyokushin Boxingu i dobio crni pojas nakon fantastičnih borbi. Nataša Đuričić je slavila u disciplini Kyokushin Boxing protiv znatno starijih djevojčica, i možemo biti zadovoljni što se rađaju novi šampioni.

Nataša je bila najmlađa učesnica ovog takmičenja.[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/09/14390724_301224806915301_4149188200460629253_n.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

– Ovo mi je prvi put da učestvujem na  takmičenja  i bilo je lijepo. Svi su navijali za mene. Moja borba je bila poslijenja toga dana i izazvala je oduševljenje prisutnih. Pobjedila sam stariju djevojčicu i okitila se zlatom. Jedva čekam da opet učestvujem na sličnom takmičenju.

Nemanja Daković je borac koji je na ovom šampionatu zaslužio crni pojas.

– Bilo je super. Borbe su bile dobre ali i teške. Upoznao sam drugare iz raznih klubova. Radimo svakodnevno i naporno i rad se isplatio. Gore sam dobio  crni pojas i uživao sam. Tek sada treba da napredujem, rekao je Nemanja.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/09/unnamed-2.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Trener Milan Radović je dugogodišnji borac i predsjednik  IKB organizacije.

-Ja sam došao iz Francuske da u svom rodnom gradu prenosim  znanje na djecu. Oni će jednoga dana postati vrhunski šampioni, ističe Radović.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com