Sport

KUP MIMOZE U STRELJAŠTVU – NA KAMENO DOLAZI GIOVANNI CERNOGORAZ

U organizaciji Streljačkog kluba za leteće mete „Herceg Novi“, narednog vikenda se na strelištu na Kamenom održava „X Kup Mimoze“ u gađanju glinenih golubova, disciplina TRAP 125.

-Kao organizatori takmičenja, potrudili smo se da Kup Mimoze podignemo na veći nivo i dovedemo kvalitetne strijelce. Učešće su potvrdili strijelci iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, kao i najbolji domaći strijelci. Do sada su stigle 23 prijave. Posebno naglašavamo da će na ovogodišnjoj mimozi nastupiti Giovanni Cernogoraz, reprezentativac Hrvatske, osvajač zlatne olimpiske medalje iz Londona 2012. i pobjednik svjetskog kupa u poslijednje tri godine, kao i evropski prvak.

Giovanni se trenutno nalazi na trećem mjestu rang liste za disciplinu TRAP 125. Dolazak je potvrdio i Borko Vasiljević standardni reprezentativac Srbije. Za vikend očekujemo povoljne meteo uslove a rezultati neće izostati, stoji u saopštenju SKlm “Herceg Novi“

Službeni trening je zakazan za  23.februar (petak) u 15 h, dok su takmičenja u subotu i nedjelju od 9 sati. Poziv je upućen ljubiteljima Trapa, da dođu na Kameno i uživaju u ovogodišnjem Kupu Mimoze.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com