Sport

KUP MIMOZE U STRELJAŠTVU, LETEĆE METE TRAP – PEHAR U RUKAMA JOVETIĆA

Pobjednik ovogodišnjeg 11. “Kupa Mimoze” u streljaštvu, leteće mete – trap je Rašo Jovetić, član Streljačkog kluba za leteće mete “Herceg Novi”. Drugo mjesto pripalo je Jovici Markoviću iz SKlm” Gams” Cetinje, dok je treći Ljubiša Bitević iz Stare Pazove.

Zbog loših vremenskih uslova, “Kup Mimoze” je na streljani na Kamenom, održan samo danas, a organizator se odlučio da se umjesto 125 gađa 75 golubova.

-Veliko nevrijeme potpuno je iskrivilo i slomilo konstrukciju streljane na Kamenom. Šteta je velika. Nijesmo bili u mogućnosti da odradimo Kup kako smo planirali. Veliki broj strijelaca koji je došao na takmičnje, zbog vjetra i loših vremenskih uslova je odustao. Raduje nas činjenica, da je naš novi član Rašo Jovetić pobjednik ovogodišnjeg “Kupa Mimoze”, i mi mu čestitamo na tome. Ostaje žal što nijesmo bili u mogućnosti da odradimo sve što smo zamislili, pogotovo što je streljana u lošem stanju i biće potrebno mnogo sredstava i vremena da je dovedemo u prijašnje stanje, poručuje Nikola Perišić organizator Kupa Mimoze.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com