Sport

KOŠARKA ŽENE: PRIMORJE PORAŽENO OD LOVĆENA

Sinoć u drugom kolu Prve lige za košarkašice u Igalu Primorje je poraženo od ekipe Lovćena sa Cetinja 69:53 (15:10, 19:9, 23:14, 20:12)

Bio je to duel dvije mlade ekipe gdje je presudilo iskustvo gostiju. Osim početnog vođstva tima Dragana Prge utakmica je protekla u znaku gostiju sa Cetinja koje je predvodila mlada Novljanka Nikolina Ilić iz Baošića bivša košarkašica Kaste Nuovoa,  a sada uzdanica Lovćena i mladih selekcija Crne Gore.

Ilićka je serijom trojki (6) donijela nedostižnu prednost svojoj ekipi. Za domaće igračice u čijim redovima su na visini zadatka bile mlada Jovana Kojčinović i kapiten Anja Pešić to je bila nedostižna prednost.  Sinoć svoje veče nije imala najbolja igračica domaćih Jovana Savković. Treneri Petar Stojanović i Dragan Prga dali su šansu svim igračicama.  Interesatno je da je sinošnja utakmicu obilježio duel dvije sestre. U Primorju je igrala Kristina Ilić, a u Lovćenu Nikolina Ilić koja je postigla 20 poena.

Strijelci za Primorje:  Jovana Kojčinović 18,Anja Pešić 14,Ivana Ječmenić 8,Jelena Bulajić 6, Bojana Radnjić 4, i Jovana Savković 3 poena. U narednom trećem kolu prve lige Primorje gostuje ekipi Nikšića.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com