Sport

KOŠARKA – SPEKTAKL U SPORTSKOM CENTRU IGALO, PRIMORKE SAVLADALE BUDUĆNOST

U drugom kolu Super lige juniorki, košarkašice “Primorja” su u veoma dobroj i efikasnoj utakmici, uz puno oscilacija pobijedile podgoričku ”Budućnost” rezultatom 69:66   (21:23; 23:16; 12:14; 13:13).

Košarkašice Primorja su odlično otvorile utakmice, povele 8:3, nastavile vođstvo i na odmor otišle sa 5 poena razlike (44:39). Izabranice Dragana Prge su nastavile da kontrolišu rezultat, a u posljednjih par sekundi Krivokapić je bila sigurna sa linije slobodnih bacanja za pobjedu.

-Kompletna ekipa Primorja je pokazala  izvanrednu igru i pružila veliki otpor odličnoj ekipi Budućnosti. Publika je uživala gledajući novske cure kako koračaju ka pobjedi. Najefikasnija u ekipi Primorja bila je Ivana Ječmenić sa 17 postignutih poena, u stopu je pratila Anđela Krivokapić sa 16, trinaestogodišnja Jovana Savković je postigla 12, Jovane Lučić sa 11, Ana Vuković 8 i Maša Delić 5 poena. Doprinos pobjedi dale su i Katarina Rakočević, Jelena i Jovana Radosavljević, Bojana Radnjić, Anastasija Lučić i Anđela Abramović, stoji u saopštenju ŽKK primorje Herceg Novi.

U trećem kolu Super lige Primorke dočekuju “Rudar” iz Pljevalja.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com