Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Sport

KOŠARKA – PRIPREME ŽENSKE REPREZENTACIJE U PODGORICI

Najbolje košarkašice Crne Gore ponovo su na okupu. Selektor Roberto Injiges i njegov stručni štab, u sklopu majskih priprema, radiće u narednih deset dana sa 15 djevojaka. Na pripremama su i Novljanke Dragana Živković, Anđela Bigović, Jovana Pašić, Nataša Radović i Klaudija Baćović.

-Ovu akciju ćemo iskoristiti da provjerimo igračice koje nijesu do sada imale priliku da nastupaju za seniorski tim. Uz par standardnih tu je nekoliko juniorki kao i igračice koje studiraju i igraju u Americi. Meč sa Katalonijom će biti odlična provjera i potrudićemo se da se što bolje pripremimo, poručio je pred početak priprema Zoran Kašćelan, član stručnog štaba.

Pozvane su: Snežana Aleksić, Božica Mujović, Jovana Pašić, Dragana Živković, Milena Jakšić, Milica Jovanović, Kristina Raković, Nataša Radović, Teodora Sarić, Anđela Bigović, Violeta Lazarević i Bojana Kovačević, te trio koji igra u Sjedinjenim državama: Sofija Živaljević, Klaudija Baćović i Slađana Raković.

Djevojke će pored priprema, u kompleksu Verde, odigrati i prijateljski meč sa selekcijom Katalonije 25. maja u Đironi.

Kašćelan je obišao i Herceg Novi i pratio rad ženskih klubova u našem gradu, a sve u cilju poboljšanja komunikacije između saveza i klubova.
-Herceg Novi je poznati centar ženske košarke i to je naš prioritet. U poslijednjih nekoliko godina rad u ženskoj košarci u Crnoj Gori je poboljšan, a posebno dolaskom selektora Injigesa. Naša je želja da se to podigne za još jedan stepenik, rekao je Kašćelan prilikom posjete Herceg Novom.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com